dissabte, 20 de setembre del 2008

XXIV edició dels Cursos de Lingua e Cultura Galegas de la UB

La Secció de Filologies Gallega i Portuguesa de la Universitat de Barcelona (UB) ofereix, per 24a edició, els cursos de Llengua i Cultura Gallegues. Aquests cursos estan destinats a persones més grans de 16 anys, siguin o no estudiants de la UB. Són cursos oficials de 75 hores reconeguts com a crèdits de lliure elecció per als alumnes de la UB (tret dels estudiants de Filologia). Els cursos de llengua, a més a més, serveixen per preparar-se per als exàmens del Certificado en Lingua Galega (CELGa), que expedeix la Xunta de Galícia (se n’ofereixen els nivells 1, 3 i 4)

Com a complement als cursos de llengua també hi teniu un curs d’extensió cultural, on podreu conèixer una mica de la geografia, la història, les arts, les lletres i l’antropologia cultural de Galícia. Evidentment, totes les classes es faran en gallec.

Els cursos són totalment gratuïts, i us hi podeu inscriure del 17-09-2008 fins al 1-10-2008 en el curs d’extensió cultural, i del 17-11-2008 fins al 12-1-2009 en els cursos de llengua. El d’extensió cultural comença a primers d’octubre, i els de llengua al gener. Mireu-ne els horaris i la resta de les dades a l'apartat corresponent de la pàgina de la Secció de Filologies Gallega i Portuguesa.

Darrera d’aquest blog hi ha, entre moltes altres coses i ja fa set anys, aquests cursos.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre he pensat que és bo que algú pugui aprendre d'altres cultures, i ampliar així els seus coneixements de geografia, història -que no històra com diu vosté-, arts,...
Però la meva pregunta és:
No podria la Xunta de Galícia fer aquests cursos a les persones que ens envien, de la cultura, història, lletres,...catalanes?
És bò que hi hagi blogs que intentin unir cultures -tot i que en aquest es parla més del Gallec que del Català-, i és per això que els animo a continuar ampliant i millorant la comprensió intercultural (també del Català).
Quedo espectant.
Els estaré observant.

Arnau Olivella i Balaguer

amauta ha dit...

Un bloc molt inetersant. Per la meva part tot el meu orgull com gallec i tot el meu suport com resident al Principat de Catalunya.
Gràcies per aquesta contribució.

Eduard del Castillo Velasco ha dit...

Amauta,

obrigado polo teu comentario e apoio! Isto benefícianos a tod@s. Espero que este espazo vos resulte interesante e colabore a coñecernos mellor(que non é pouco...).

Apertas galegocatalás,

Eduard

Free Blog CounterEnglish German Translation
Locations of visitors to this page Esta web apoia á iniciativa dun dominio galego propio (.gal) en Internet